БЕЛИЧКО НАМЕСНИШТВО ОБЕЛЕЛО ДАН ДАРОВИМА

Када човек другом чини добро себе унапред у вредности незаборава уграђује. С благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита шумадијског Господина Јована, свештенство Беличког намесништва поделило је пакете хране, разних прехрамбених производа, хигијену, оним појединцима и породицама којима је ова помоћ да их ове врсте помоћи не заобиђу.

Пошто је ова врста дарова изазвала позитивну реакцију као да у правом тренутку стиже, лако је било схватити да ти људи заслужују да им се чешће, оваквим посетама, сврати у домове.

Многима се, тако, у дане празника рођења Светог Јована Претече, Ивањдана, усадило уверење да их добри људи, уз милост Бога, нису заборавили. Подизали су поглед, захвалност нису заборављали и у радосној збуњености захваљивали се дародавцима, Верском добротвоном старатељству Епархије шумадијске, вредним појединцима и колективима што не заборављају потребу да својим малим даровима велику радост у срца даропримаца унесу.

Дародаваци су обећали да никада оне, којима је њихова рука пријатељства потребна, неће заборављати. И да тако мали дарови имају великог пријатеља, а то је одлучност да човек човеку покаже своју врлину, не на речима него на људским делима.

ТРЕБА ВЕРОВАТИ ЉУДСКИМ НЕДАЋАМА. И НЕ ТРЕБА ИЗБЕГАВАТИ ДА СЕ НЕДАЋЕ УМАЊЕ И РАДОСТ УВЕЋА.